Biobolt, egészségbolt - Online Natúr és Biobolt, bio webáruház
Az élj.hu, egy bio webáruház és egészségbolt. Amellett, hogy nekünk nagyon fontos a bioélelmiszer árusítása, terjesztése, rengeteg reform, környezet- és szervezetkímélő termék került kínálatunkba, amit folyamatosan bővítünk. Az egészségbolt így találóbb megnevezés. Nagy hangsúlyt fektetünk továbbá, és tervezzük a jövőben is, a hazai gyártók és a magyar vállalatok támogatására, hiszünk a magyar termékek erejében. Kiváló példa a Huminiqum készítmény, a magyar és elérhető árú Nandu ÖKO hordozókendő, valamint a Monapel ÖKO mosható pelenka. Ez nem egy átlagos biobolt Budapesten! Nem csak bio élelmiszerek és bio termékek kaphatók. Nézzen körül Nálunk!

Az élj.hu biobolt, egészségbolt és bio webáruház célja a test, a lélek és a szellem egészséges táplálása. Minden megtalálható ami az egészséges élethez szükséges legyen az bioélelmiszer, bio termékek vagy bármilyen más termék: a paradicsompürétől a hordozókendőn át a víztisztítókig. Sok egyedülálló, jó minőségű magyar termék, megbízható hazai gyártóktól is.

Szolgáltatásaink:

- Bioélelmiszer, natúr élelmiszer, vegyszermentes higiénés termékek forgalmazása

- Baba – Mama termékek

- Vitaminok, táplálékkiegészítők

- Könyvek és filmek

- Alvó-, gyógy-, és meditációs párnák

- Bio és natúr ajándékcsomagok minden alkalomra

- Rendezvények támogatása egészséges, tartós élelmiszerekkel, tanácsadással, szállítással

- Munkatársi egészségcsomag, tanácsadás, rendszeres szállítással

- Vállalati öko tisztító csomag összeállítása, kiszállítása

- Öko háztartási tisztítócsomag összeállítása, kiszállítása

Kedvenc bioélelmiszer és kiemelt termékeink:

Nandu megkötős és karikás hordozókendőket, Monapel mosható textilpelenkákat meleg szívvel ajánljuk a természetességre odafigyelő kisgyermekes családoknak. Mind egy gyártó termékei, akik magyar családanyákat foglalkoztatnak, segítve ezzel őket. Valamint olyan áron sikerül értékesíteni termékeiket, amivel mindenki számára elérhető váltak. Nagy rajongóik vagyunk, mi is mint kisgyermekes család.