Kiss Nikolett
Pácienskoordinátor
*a fenti ár nem tartalmazza a mintavétel díját
időpontfoglalás➢ A FOODTEST 200+ laboratóriumi vizsgálattal több, mint 220 féle ételérzékenység mutatható ki. IgG (immunglobulin G) specifikus ételintolerancia vizsgálat. Az eredmény értékeléséhez díjmentesen személyre szabott írásos dietetikai tanácsadást vehetsz igénybe.
➢ alfa- lactalbumin ➢ béta-lactoglobulin ➢ bivalytej ➢ kazein ➢ tehéntej ➢ tojás fehérje ➢ tojás sárgája ➢ kecsketej ➢ juh tej ➢ alga espaguette ➢ alga spirulina ➢ alga wakame ➢ ajóka ➢ kacsakagyló ➢ fekete sügér ➢ ponty ➢ kaviár ➢ kemény- vagy pénzkagyló ➢ szívkagyló ➢ fekete tőkehal ➢ tarisznyarák ➢ tintahal ➢ szépia ➢ tengeri keszeg ➢ angolna ➢ foltos tőkehal ➢ tőkehal ➢ hering ➢ homár ➢ makréla ➢ ördöghal ➢ kék kagyló ➢ polip ➢ osztriga ➢ sügér ➢ csuka ➢ lepényhal ➢ hüvelykagyló ➢ lazac ➢ szardínia ➢ fésüs kagyló ➢ garnélarák ➢ nyelvhal ➢ tintahal ➢ kalamári ➢ kardhal ➢ pisztráng ➢ tonhal ➢ rombuszhal ➢ parti csiga ➢ alma ➢ sárgabarack ➢ avokádó ➢ banán ➢ szeder ➢ fekete ribizli ➢ fekete áfonya ➢ cseresznye ➢ vörösáfonya ➢ datolya ➢ füge ➢ szőlő ➢ grapefruit ➢ guava ➢ kivi ➢ citrom ➢ lime ➢ licsi ➢ mangó ➢ sárgadinnye ➢ faeper ➢ nektarin ➢ olajbogyó ➢ narancs ➢ papaja ➢ őszibarack ➢ körte ➢ ananász ➢ szilva ➢ gránátalma ➢ mazsola ➢ málna ➢ ribizli ➢ rebarbara ➢ eper ➢ mandarin ➢ paradicsom ➢ görögdinnye ➢ árpa ➢ kuszkusz ➢ durumbúza ➢ gliadin ➢ maláta ➢ zab ➢ rozsliszt ➢ tönkölybúza ➢ búzakorkorpa ➢ búza ➢ transzglutamináz ➢ hajdina ➢ kukorica ➢ köles ➢ puliszka ➢ quinoa ➢ rizs ➢ amaránt ➢ tápióka ➢ aloe vera ➢ ánizs ➢ bazsalikom ➢ babérlevél ➢ kamilla ➢ cayenne-bors ➢ fahéj ➢ szegfűszeg ➢ koriander (levél) ➢ kömény ➢ curry ➢ kapor ➢ fokhagyma ➢ gyömbér ➢ gingkó ➢ ginzeng ➢ komló ➢ édesgyökér ➢ majoranna ➢ menta ➢ mustármag ➢ csalán ➢ szerecsendió ➢ petrezselyem ➢ bors (fekete / fehér) ➢ borsmenta ➢ vörös chili ➢ rozmaring ➢ sáfrány ➢ zsálya ➢ tárkony ➢ kakukkfű ➢ vanília ➢ marhahús ➢ kecskehús ➢ csirkehús ➢ kacsahús ➢ lóhús ➢ bárányhús ➢ strucc ➢ bivaly ➢ fogolyhús ➢ disznóhús ➢ fürjhús ➢ nyúlhús ➢ pulykahús ➢ borjúhús ➢ rőtvad (szarvas- ➢ őzhús) ➢ vaddisznóhús ➢ mandula ➢ paradió ➢ kesudió ➢ lenmag ➢ kókusz ➢ mogyoró ➢ makadámdió ➢ földimogyoró ➢ fenyőmag ➢ pisztácia ➢ tigrisdió / földimandula ➢ dió ➢ napraforgómag ➢ repcemag ➢ szezámmag ➢ articsóka ➢ spárga ➢ padlizsán ➢ széles bab ➢ zöldbab ➢ vörös vesebab ➢ fehér karóbab ➢ cékla ➢ brokkoli ➢ kelbimbó ➢ káposzta ➢ vöröskáposzta ➢ kapribogyó ➢ sárgarépa ➢ karfiol ➢ zeller ➢ mángold ➢ csicseriborsó ➢ cikória ➢ uborka ➢ édeskömény levél ➢ sütőtök ➢ póréhagyma ➢ lencse ➢ fejes saláta ➢ tök /spárgatök ➢ hagyma ➢ borsó ➢ paprika ➢ burgonya ➢ retek ➢ ruccola ➢ mogyoróhagyma ➢ szója bab ➢ spenót ➢ édesburgonya ➢ fehérrépa ➢ vizitorma ➢ manióka ➢ agar-agar ➢ nádcukor ➢ szentjánoskenyér ➢ gesztenye ➢ kakaóbab ➢ kávé ➢ kóladió ➢ méz ➢ gomba ➢ tea (fekete) ➢ tea (zöld) ➢ élesztő (sütő) ➢ élesztő (sör)
➢ A mintavétel, vérvétel díja (4500 Ft) a laborcsomagok árán felül külön kerül felszámításra.
➢ Kérjük a vizsgálat időpontja előtt 5 perccel érkezzen, hogy a szükséges betegfelvételt elvégezhessük.
➢ Legtöbb laborvizsgálat értékeléséhez elengedhetetlen az éhgyomri mintavétel, azaz vérvételt megelőző 12 órában szilárd táplálékot nem javasolt fogyasztani (koplalás). Folyadékként, ez idő alatt, buborékmentes vizet javasolt inni (kávét, teát nem). A tartós éhezés is kerülendő, mivel az éhezés számos laborparaméter eredményét megváltoztathatja. Adott vizsgálatok esetén az éhgyomri mintavétel nem előírt, könnyű étkezés megengedett.
➢ Ajánlott buborékmentes víz bő fogyasztása (kávé, tea nem!).